2010-07-31

Cykel och inspiration

Sitter och pustar ut i soffan. Känner mig helt tom efter cyklingen. Var inte så jobbigt konditionsmässigt men shit vad benen fick jobba. Mjölksyran kändes i låren. Under uppvärmningen trodde jag det skulle bli ett skittrist pass men när tredje låten gick igång och första intervallen inleddes kändes det så himla bra. Låt tre, fem och sju var intervaller med tre intervaller vardera. Alltså nio totalt. Gillade upplägget men musiken var sådär. Insåg att musiken är verkligen viktig, den kan inspirera och tagga en så himla mycket. Var sjukt svettig efteråt ändå vilket alltid är kul.

Tittar på damernas marathon i friidrotts EM. Ofattbart att man kan springa så snabbt så långt. Vinnaren såg knappt trött ut när hon kom i mål, tog pulsen och sprang(!) fram och kramade en man (hennes man?). Isabellah Andersson blev femma. Riktigt bra jobbat och jag tror att hon kommer bli ännu bättre i framtiden. Sjukt inspirerande.

2 kommentarer:

  1. Härligt! Har du en racercykel eller en "vanlig"?

    Hoppas löpträningen går bra!

    SvaraRadera
  2. En vanligt tung cykel, tyvärr. Funderar på att köpa en racer men det kostar ju! Skulle köpt det från början.

    Löpträningen går kasst. Har varit ute en gång den här veckan. Tur att jag och sambon bara har en veckas semester tillsammans. Allt fallerar när vi är lediga tillsammans. ;)

    SvaraRadera